søndag den 26. september 2010

Fra nørdland

Her er lidt video fra Cold Hawaii



Jeg har ikke klap forstand på det, ej heller har jeg nogensinde dyrket det, men det ser bare så fedt ud, bare lidt blæst fra moder natur også ud på vandet.

lørdag den 25. september 2010

160 HK og stadig lige

Jeg er bare vild med NØRDER. Og dette medførte at W og jeg brugte eftermiddagen til pløjestævne i Thy. Min viv foreslog ellers en tur til noget plukselv æbler, men det var jeg sgu nok lidt hurtigt til at jorde, hun ville lave æble, -grød, -kage og -tærte af æblerne, jeg mente at vi  kunne squ da bare hente de æbler ved købmanden.

Så da jeg foreslog en tur til pløjestævne var hun da ikke fyr og flamme. Som vejret artede sig kan jeg squ da godt se det kunne ha været en hyggelig tur i æblelunden. Men det blev til Nørder foran en plov med traktor eller hest.

Det er ikke fordi jeg selv kan gøre det, eller er ansat som forkål, ej heller har min daglige gang i landbruget, men som skrevet øverst, det gælder nørderier.

Nu kan det jo godt være det kun er mig, men prøv lige og køre 3 furet plov og 160 HK, også kan man lave en fure så lige, det er imponerende. 



Der var også hesteplovning, det er da også noget imponerende at sådan er par krikker bare går i konstant tempo, og adlyder det mindste vink fra plovføren.

Hvis man tror at det er da en simpel diciplin, så kan du da lige prøve at læse reglerne her Pløje regler

Det blev selvfølgelig serveret grillede pølser og sorte brød, og jeg tror ikke de kunne have klaret et besøg af fødevarestyrelsen, det hele blev nemlig serveret i en rengjort ende af en løsdriftstald. Men hva faen vi var jo på alle landet, og alle var glade og tilfredse, jeg kunne end ikke få en bonde til at klage over høsten.



Og alle var i godt humør (læs maskinhandlere), så jeg fik samlet 2 kasketter mere til samlingen, de skulle meget gerne op og hænge i det nye vandtætte skur. Mere  om det senere.

mandag den 20. september 2010

Ups i did again..

Pludselig var der IE9 Beta på min arbejds Laptop, nu håber jeg ikke der bliver bøvl med den  IT abteilung i morgen.

Som vinden blæser...

Nu er vi så heldige at bo tæt ved hav. Eller heldig og heldig, ofte lyder det i vejrudsigten "dog køligere ved vestvendte kyster". Men når naturen vil spille med musklerne så er det kanon lige at køre en tur ud og kigge om det nu også blæser.


Ungdomskole eleven havde til weekenden hjembragt en polsk udvekslingstudine, med et fåmælt engelsk sprog. Vi spurgte om hun kunne li` windsurfing, de kunne hun. Så vi dragede en tur til ColdHawaii for at se lidt worldcup. Efter først at være blevet vist til det mest øde sted hvor der ikke var skyggen af surfere, men til gengæld masser af vind, vendte vi tilbage og fandt det hvor slaget skulle stå.


Hold da fast hvor er det imponerende at se dem flere meter i luften, jeg har vist nævnt det før, men jeg elsker nørderi, skide være med hvad de laver bare de dygtige til det. Og det var de. Og jeg var nok den i følget, som nød den stride vind mest, det er squ rart at se de kræfter, der findes i naturen, og at det kan give god under holdning og ikke bare katastrofer.


lørdag den 18. september 2010

Helle min skat...

Jeg fatter ikke bjælde. Hvordan i alverden kan ham Stephen Kannok ikke være skattepligtig i DK. Dengang jeg ung og var ivrig rejsemontør, var der ingen tvivl, hvis dit tilhørsforhold var i DK, dermed med din Lovformelige Viv, dine børn og du havde bolig til rådighed skulle du skatte til DK. Det der tæller er om du har bolig til rådighed i DK, og det skulle man da mene han har. Nu kender jeg jo ikke Helle og hendes private arrangementer. Det kan jo være, de ikke er gift, hun står som ene ejer, det er ikke hans børn. Men sådan forholder det sig ikke i følge hendes egen hjemmeside Helle Privat

Her er en ligende afgørelse fra skat: SKM2009.539.SR

Sagen ligner meget den der var imod Golf Spilleren Søren Hansen, han endte med at skulle indbetale 8 millioner i skat og 8 millioner i bøde.

Den store forskel findes vel i at Stephen aldrig har haft bopæl i DK, og dermed ikke er fraflyttet, og aldrig har været skattepligtig i DK. Er der nogen der ved om Stephen har haft bopæl og været skattepligtig i DK?

Selvom jeg ikke er den store fan af Hjemmehjælperen, vil jeg også mene at det hele skal frem i lyset, jeg vil statdig mene at de tæller dage. Hvis det gjaldt mig og jeg kunne se at jeg vil blive skattepligtig i DK ved at rejse hjem en sidste weekend, så ville jeg nok holde mig væk.

onsdag den 15. september 2010

Op i røg

Ham her, Ken Block hedder han, kan lave de sygeste stunts i denne 650 HK Fiesta. Diciplinen hedder Gymkhana. Watch and learn eller Dont try this at home.

Og hold da kæft hvor jeg nyder at se nørder, så skide være med det er reklame for DC shoes og noget energi  drik,

fredag den 10. september 2010

helt elektrisk..

Vi har, i det firmaet hvor jeg ansat, skulle sørge for strøm til en hurtiglader til Nissan til brug ved Car Of The Year arrangementet, der er en årlig begivenhed, som finder sted i DK. En masse bilproducenter kommer med deres nyeste biler, så en hel masse Biljournalister kan prøve dem.

Nissan skulle bruge 80A, for at kunne lade op til 80% på en halv time. Det var englændere, som stod for Nissans Demo biler, så gik snakken hurtigt og let, jeg var da heller ikke sen til at nævne at jeg havde boet 2 år i deres land. Jeg fik fortalt hvor meget jeg savnede "full english" (det komplette engelske morgen måltid). Da alt var testet af, måtte jeg bare spørge om ikke der kunne blive til en prøvetur i deres Elbil, en Nissan Leaf  med 109 HK, 280 NM og en rækkevidde på 160 KM. Jow da ingen problem, bortset fra at prøvepladerne først gjaldt fra i morgen, men jeg forsikrede dem om at strisserne ikke kom her så tit.

Så jeg satte mig ind i bilen, fik lidt kort instruktion, også gik det derudaf. Det var simpelthen en fantastisk oplevelse, jeg have ingen fornemmelse af hvor hurtig jeg kørte der var ingen motorstøj, og den accelererede ens uanset med hvilken hastighed du trykkede på speederen. Og tænk nå man lettede foden fra speederen begyndte den at lade igen.
Jeg følte mig squ noget KnightRider agtig. Hvis jeg nogensinde fik købt en sådan skulle den første uge bruges bare på at pille ved touchpanelet og kigge de hele igennem.



Jeg havde med garanti julelys i øjnene, for det var simpelthen en oplevelse jeg aldrig vil glemme.

torsdag den 9. september 2010

Fra fulde børn......

Her i hjemmet ynder de tilbageværende mandlige medlemmer at høre høj musik med tilhørende Luftguitar. Så sidst vi skulle finde musik, ønskede poden at høre noget "sejt rock", jeg Youtubede noget AC/DC - Thunderstruck, podens kommentar var, "nej det skal være rigtig rock". Så prøvede vi med Volbeat - Gardenstale. Så blev det Thumbs Up og den klassiske luftguitar, i ved der hvor den hænger helt nede ved knæene og armen går rundt i en cirkel. Rock Stillingen i Thy: Michael 1 - Angus 0
Hvad mener du: Michael?


Eller Angus?

mandag den 6. september 2010

Wu-u-u-u-u-pti

Så er der en skur med tilhørende cykelskur klar. Pynten er på plads, der er plantet clematis, der klar til at indtage nedløbsrøret.