fredag den 31. december 2010

Nu er jeg jo ikke den store taler


Så godt nytår til dem der læser med her.


I får lige et Android tip at slutte på, Hvis i mangler musikken til i aften, så gør dig selv den tjeneste og hent TuneIn på Android Market, og søg "181" der er helt sikkert en station der passer til dig, lige nu spiller min Desire 181.fm The Office, herlig blandet musik.

onsdag den 29. december 2010

Skuffende

Hold da kæft hvor har vi mange mærkelige opladere og andet godt i køkken skuffen.


Det meste af husets opladere, udbrændte mobiler, kabler til overførsel fra alle dimserne, hvordan i al verden får jeg styr på det.

Jeg kunne da starte med at smide ladere til ting vi ikke ejer mere ud og ligeså de udbrændte mobiler.
Meeeen sæt nu der kom en familien eller en bekendt ven, der stod og manglede lige netop det jeg havde smidt ud i går.

Nu er det jo ikke det eneste jeg opbevare af elektronik og tilhørende dele, der findes også diverse laptop stumper i klædeskabet, og andet godt i dragkisten.

Hvem der bare ville opfinde en universel oplader / overførsels kabel, så havde jeg en ledig skuffe i køkkenet..

mandag den 27. december 2010

Tilbudsjagt for nørder

Jeg har lige opdaget denne app på Android Marked. Etilbudsavis.













Hvis du ligesom jeg, er en sucker for det gode tilbud, ja nærmest kun for tilbuddets skyld, så det squ ærgeligt at stå i Supper Brusen, og ikke kan huske hvad den samme vare koster i Foteks. Denne app er svaret på spørgsmålet jeg ikke vidste jeg havde.

Du kan søge på mange ting, jeg har lige prøvet Propaganda, Rynkeby, Cola og smør, den finder det hele og fortæller dig hvor langt der er til butikken og hvor længe tilbuddet gælder.

I søgningen kan du også angive i hvilken omkreds du vil søge, så du ikke står i Holstebro og og finder det trælst at der
t er billigere i Thisted.

Hvis du er lost kan den også vise vej til butikken via Google Maps.



Det eneste der mangler, eller som jeg ikke kan finde er muligheden for at lave en indkøbsliste, men det skriver dog er under udvikling.

Prøv det.

søndag den 26. december 2010

the heat is on

Når hunden ikke kan klare at være at alene og det eneste, der kan bides i er denne her:

Så skal der fyres ekstra med det her:


Den hund kan virkelig ikke være uden sin ejer i bare 10 minutter, så skal den nok finde noget flænse fra hinanden, og når vi så har fjernet alt, troede vi, ja så bider den da bare termostaten af radiatoren

lørdag den 25. december 2010

Juletræet med sin pynt...

...venter nu blot på at blive smidt ud. Det varer ikke længe før alle nålene begynder at drysse og nilfisken ikke kan følge med.
Derfor skulle jeg måske overveje at bruge disse indendørs. Det er nogle træer jeg har skåret til juleudsmykning hos den lokale kabelpusher. Til formålet har jeg anvendt min altid trofaste Stihl 026FB.



Her et i lidt  mindre.

Saven er som ovenfor skrevet en Stihl 026FB. Den har været en tro følgesvend i 10 år. Den starter altid efter max 10 træk i snoren, selv nu her hvor vi haft en del frost startede den efter 9 træk i snoren. Motoren er 50 ccm og 2,6 HK, og FB står for FarmBoss. Den har altid kørt på Aspen 2T benzin. Udstødnings gasserne lugter på nærmeste godt, også kan saven overvintre med benzinen i systemet. I min ungdoms vår hjalp jeg ofte en kompis med at tynde ud i gran skov, og indtil vi skiftede til Aspen, havde vi ondt i hovedet og en gang imellem også maven, da vi brugte almindelig hjemmeblandet benzin. Efter vi slog over i Aspen 2T var der ikke flere problemer.

Jule opdatering

Så er der ny opdatering til Køligt Mælkeprodukt.
Jeg har installeret den nye opdatering 2.209.405.5. til Android Froyo (2.2), det er ikke helt enkelt efterhånden med opdateringer, det kræver 25 MB på telefonen, og jeg har tæt på nul plads på telefonen, jeg mangler mulighed for at kunne flytte flere apps til sd. Så jeg ender med at afinstallere flash, for at installere det igen når opdaterigen er udført.


Det jeg har bemærket er at kamera ikke "hakker" ved optagelse i 720P og det virker lidt mere "smooth" især i personer.








Hvordan i alverden tager man gode billeder af telefonen?

torsdag den 23. december 2010

På sengekanten

Hvem havde set den komme, et madindlæg

I mangel af en høkasse, lykkedes det mig at lave risengrød i sengen. Det står endda beskrevet på pakken fra producenten at det kan lade sig gøre. Så det skulle da prøves. For det er sgu da tidsspilde at stå og røre i grøden i 1½ time, for derefter alligevel at brænde den på.

Så dette er vejen frem, slowcooking, for alt mad med lang tilberedning / simre mad er da gourmet mad eller...

Så efter en lille morfar på 1½ time i sengen skulle der blot saltes også var maden klar.

Glade dejlige jul, nu skal vi ha fugl



onsdag den 22. december 2010

God sei dank...

... jeg havde da lige glemt den her.. Nu kan jeg ikke bestemme hvilken, der er min favorit julemolodi.

fredag den 17. december 2010

Hvis nogen er tvivl...

... Så er det her Julesangen over alle, jeg bliver virkelig aldrig træt af den.

torsdag den 16. december 2010

Digitale studier

Nu jeg alligeveller bruge en del tid på at finde den optimale laptop / notebook, for de penge som folk (venner/bekendte/naboer) nu engang har til rådighed, kan jeg da ligeså godt dele dem ud her.

Studie PC
Lige nu er dette et hot buy hos Elgiganten.Toshiba Satellite Bærbar C650-12J, den er lige steget med 100 kroner idag. Det er med en dual core AMD og 3GB DDR3 ram, grafikken er en onboard ATI Radeon HD 4250, som kan directX 10.1 og shader 4.0, (det nye er 11 og 5.0) den skulle kunne være med til de fleste spil.

Problemet med mange bærbare på tilbud, er ofte at de reklamere med enten RAM eller processor, for at skjule der er bygget af gamle dele.

Generelle betragtninger til StudiePC,
 - Køb ikke noget med DDR2 ram, gå efter ddr3
 - Køb ikke noget mindre end 2GB ram
 - Alle den lave prisklasse er med onboard grafik.
 - Lad være med at kigge batteri tid, den passer alligevel aldrig.
 - Husk det skal være Dualcore processor.

Gamer PC
Der vil jeg uden tvivl anbefaler denne MSI GX660, der er alt det blær der skal være, med indbygget diskolys.
Dette er med en I5 processor og "rigtig" grafik kort. Det er virkelig et highend grafik, der er med på den værste.














Generelle betragtninger Gamer PC

- Jeg mener ikke der betaler sig med I7 til gamer, der findes mig bekendt ingen spil der udnytter dens 4 corer.
- Det er bedre at bruge penge på grafikken, det skal være directX11 og shader 5.0
- Husk ddr3

Senior PC
Der kommer den her ind i billedet, en Acer timelineX, jeg har altid gået uden om Acer, indtil de kom med disse timeline maskiner, der squ smart design. Den se godt ud, holder batteri lææææææænge, også er grafikkortet til directX11 og shader 5.0.

Generelle betragtninger senior PC
- Den skal da være smart.
- Moderne hardware.
- Noget de kender.

Den kreative
En MAC lige meget hvilken bare en MAC.
(jeg vil nu også gerne have en)


søndag den 12. december 2010

Dear Santa



Luftkastellet der blev sprængt. (dvd, da jeg endnu ikke er på blueray og ejer heller ikke fladskærm. Gider ikke læse bøgerne)


Raadvad Damasteel sensei santuko
Indgangs trin til foldede knive, foldet 33 gange på hver side af et centerstål. (laver ikke specielt meget mad, men er en sucker for gadgets, og hold kæft hvor er den skarp, har allerede kokkekniven)


Mads Nørgaard sweater













Leatherman charger tti
Jeg har altid været til Gerber mand, men nu skal jeg love for at Leatherman er kommet efter det. De bedste ved de nye tools er kniven er på "ydersiden" og dermed nem at åbne. Men jeg tror modellen til danske markede er modificeret så der skal bruge 2 hænder til at åbne med, og bladet kan ikke låses. Meen den er nu også billigere i Polen.

Revo Ikon (musik skal der til)












Mick Øgendahl, Propaganda (den danske Lee Evans, gør dig selv den tjeneste og youtube ham, altså Lee)














Abonnement på bilmagasinet (den kan ikke købes i løssalg her baglandet)













Bilen over dem alle, LR4














Ingen af billederne er mine, så sig til hvis jeg ikke må ha dem her på siden, så skal jeg fluks fjerne dem.

onsdag den 8. december 2010

I klemme

Det er ikke godt det her, jeg har altid forsøgt at give gaver ud fra devisen om at, jeg vil give noget jeg gerne selv ville have.

Men nu har jeg købt noget jeg faktisk ikke helt vil af med igen.

Denne knipex papegøje / vandpumpetang skal ikke indstilles. Du klemmer blot til også låser den sig fast lige der hvor det passe, så, hallo, den kan bruges med en hånd. Nu skal den bare testes, men det må modtageren selv stå for. 
Her findes data på den Smartgrip 85 01 250

På Installatørskolen

...lærte vi ikke det her.

Det var min kreative indpisker aka min viv, der havde set disse kontakt robotter på det der indernet. Så vi målte vore kontakter og jeg gik i gang, har til nu lavet til 2 stk, og der er blevet købt guldperler til dem på badet.

Vores rammer til kontakterne hedder forresten Hardline, de er helt kantede og har en luftspalte til væggen.


lørdag den 4. december 2010

Natur og Teknik

Jeg syntes at det er absolut fantastisk at bo i et land hvor der er forskel på årstiderne. Her er et par stemnings billede taget med min tro følgesvend, HTC Desire. Jeg er vild med sne.



Historien til billederne er at, jeg var dumdristig nok til at køre ned af stien til søen, som så forholdsvis ryddet ud. Men kørevejen var med høj midterrabat, så da jeg kom et stykke ned af vejen sank bilen i. Det er måske ret typisk for mig, altså at gøre noget uden at overveje alle konsekvenser, for så at løse problemerne når de er opstået. Men det lykkedes mig endnu engang at grave bilen fri og få den bakket op på landevejen. Men hvordan dælen slår man det der forpulet antispin-ESP fra på sådan en Zafira. Jeg har rent faktisk læst i brugsforvirringen, men kan squette finde det.