lørdag den 29. januar 2011

Mandedrik

I en tid hvor rækken af færdig mixede teenage soft pops står fra gulv til loft hos købmanden, vil jeg gerne slå et slag for det originale. Men først tilbage til softpops, listen er efterhånden lang, det starte vel med en enkel pærecider fra Sverige, henover færdig mixet rom&cola for at ende med cider med hvilken som helst smag. Til det voksne kvinde publikum er det Asti, der slår igennem, og hos mænneren er det alle mulige mærkelige special øl. (ja ja jeg drikke squ da også asti og special øl)

Men jeg vil gerne slå et slag for den rene vare, denne rom er lige til at drikke ren, uden whisky´ns snobberi om is eller ingen is, eller om et stænk vand får alle smags nuancerne frem og uden cognac´ns franske krukkeri om hvilken temperatur den skal have når den drikkes. (jeg ynder da også at drikke begge dele, whiskyen skal være singlemalt fra skotland (gerne highland park) uden is med et stænk vand, og cognac nydes da også gerne snobbet mens den svinges rundt i glasset og varmes i hænderne)

Men denne rum er lige til at drikke ren, men jeg skal da lige prøve den her drink fra Jesper

Rom modnes meget hurtigere end whisky og cognac grundet det tropiske i Caribien, og englenes andel er også noget større op i mod 10% i mod 2%. (englenes andel er den del der forsvinder ved fordampning)

tirsdag den 25. januar 2011

IPhone 4.2

Faldt lige over den næste version Iphone
Billedet er sakset herfra

søndag den 23. januar 2011

Pernittengryn..?

Jeg vil føle mig snydt, hvis jeg havde købt denne Norway Geographical jakke til fuld pris, det der indernet vrimler med tilbud på disse jakker. Alle før priser, der reklameres med er fra fire til femtusinde. Det kan de jakke da umuligt ha kostet. På amerikanske hjemmesider koster de omkring $200, og det samme gør jakkerne fra Canada Goose.

Jeg har selv købt en på udsalg til 1.500,- nedsat fra 4.999,- men jeg har aldrig set dem før end der var udsalg.

Kvaliteten godtgøre squ heller ikke en pris på de 4.999,-. Der er en del løse tråde, og i min i der hul i lommen, (hvilket jeg har tænkt mig at klage over), Men derudover er jakken ekstremt varm og behagelig at have på, så jeg fortryder på ingen måde mit køb, men jeg mener at det er stramme den lidt at sige førprisen var 4.999,-


Eller er det bare mig, som knepper fluer


tirsdag den 18. januar 2011

Mandemad

Skinke-kutteren, medister-diligencen, Café Fodkold, svine-knallerten, ja kært barn har mange navne, men det er snart ikke flere "rigtige" pølsevogne tilbage i DK. Der er stadig mange steder man kan få sin ristet hotter, men det er vel nærmere en pølsekiosk, derudover kan man købe sin Franske hotdog på tankstationer rundt omkring. Så pølse salget er ikke faldet men bare flyttet.


Men jeg er stor fan af pølsevognen / kiosken og generelt bare pølser. Så er det jo ikke dårligt med en svigerfar, der arbejdede på slagteri og var flittig med grillen. Og når der bliver grillet er det ikke noget med at der skal spises alverdens fancy retter der er tilberedt efter Glæsels opskrifter. Nej, der er pølser på grillen fra start til slut.


Jeg vil med dette gerne gøre mit til at der bliver spist flere pølse. Planen er et lille indlæg om de forskellige pølsevogne jeg besøger rundt omkring i danevang. 


Jeg starter her med at skrive om Færgekiosken, der er placeret ved Oddesund.




Derfra vil jeg anbefale en frankfurter med brød, (eller som det står på menukortet frangfurter) og det er efter min store pølsevogns kendskab det billigste, der findes, og smagen fejler intet. Den sælges til 19,- Og er et dejligt lille mellemmåltid. 




Leo har også et udsøgt cafeteria menukort, med dagens ret. Og der vil jeg da mene at onsdag d. 26. januar vil være et besøg værd til stegt flæsk






































Anbefalet ret: Frankfurter med brød til 19,-
Leverandør: Tican

Hvis jeg med disse billeder krænker ophavsretten så vil de øjeblikkeligt blive fjernet efter anmodning fra eventuelle rettighedshavere.



PS.:  hvordan hel.... fjerner de lange tomme afsnit

mandag den 17. januar 2011

`puter med XP

Har lige haft svigerindens Zepto laptop til rep. Den ville ikke ret meget andet end at boote hele tiden, den begyndte at læse Windows XP ind, stoppede og startede forfra med boot.


Jeg kunne lige nå at se et glimt af den frygtede bluescreen of death, skærmen frygtet af alle med windows styresystemer, men jeg kunne på ingen måde nå at læse den.


Hvad gør den kloge så, aka mig hvis nogen skulle være i tvivl, jeg tager da bare et billede.

UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME


Puha det kan let fixes, her er opskriften på bedste Blomsterberg manér.
  • 1
    Hvis der allerede bootes på cd/dvd drev først så skal du  ingenting gøre, hvis ikke så ændre dette i BIOS ved at trykke på enten Del (Slet) tasten eller F2 tasten.



  • 2
     Inde i BIOS, skal du indstille det optiske (CD-ROM) drev som den første boot-enhed. Tryk på F10 for at gemme ændringerne og afslutte BIOS. Indsæt Windows XP-cd i det cd/dvd drev. Genstart computeren.



  • 3
    "Tryk på en tast for at starte fra cd" vises. Tryk på Enter.
    Windows vil starte med installationsprogrammet fra cd'en. Når installationen er indlæst,  vælg Genoprettelseskonsol ved at trykke på R-tasten.



  • 4
    Genoprettelseskonsol vises.  Teksten "Hvilken XP-installation vil du logge på?" Vinduet vises. Skriv nummeret ved siden af primære Windows-installation. Normalt er dette angives med en nummer 1. Tryk på 1 og derefter trykke Enter. Hvis du har en adgangskode til din computer, vil du skrive det på, når "Skriv administrator password" vises. Hvis ikke, skal du blot trykke på enter.



  • 5
    På C: \ skal du skrive følgende: CHKDSK / P Dette vil tjekke disken for fejl og rette eventuelle fundne fejl. Når dette er gjort, skal du skrive FIXBOOT på C: \. Når du ser "Er du sikker på du vil skrive en ny boot sektor?", så tryk på Enter.



  • 6
    Skriv exit på C: \ prompt. Hvis drevet er blevet markeret som defekt, vil en ny scan startes ved genstart. Computeren vil genstarte i Windows. Husk at ændre startrækkefølgen tilbage til harddisken. (kun for hurtigere boot)


    Så kunne der bootes igen, men harddisken var så beskadiget at der ikke kunne laves et ghost image, men alle filer/billeder/dokumenter kunne reddes.


    Uden ansvar.






  • tirsdag den 11. januar 2011

    sex...

    ..af dem her


















    kostede

    10 af dem her










    Hos den lokale Spar


    Julen vare lige til påske.

    søndag den 9. januar 2011

    LicensLars kom an

    Hold da lige kæft hvor er der INTET at se på de licensbetalte kanaler (hvilket er de eneste vi har her i husstanden), jeg er ved at være godt træt af de discovery programmer på DR HD, hvor en meget dramatisk speak lægger op til at det er pisse farligt og der KAN ske noget lige om lidt. De kommentatorer kan speaker selv en vinduespudser op til høj dramatik,
    " Oh my god will he leave stripes on the windows, he is a rookie and this is his first window, he could leave stripes eventhough his equipment is brand new. O what is that I see, i stripe in the bottom left corner, this might mean that hes windocleaner career is over before it even began. What will he do to that fatal stripe in the bottom left corner, he takes out a peace of newspaper and starts polishing, will this simple old window cleaner trick save hes job. Oh i beleive the stripe in the lover left corner has gone, Lets hope he does better on the next one"

    Nej, den størte fornøjelse var at finde product placements i Casino Royale, som forresten er kanon film, en rigtig fed action start. Nå men tilbage til product placement.
    Jeg har spottet følgende:
    - Sony VAIO Laptop
    - Masser af Sony E telefoner
    - Ford
    - Aston Martin
    - Omega
    - Sony Kamera
    - Sony BlueRay
    - Walther pistol
    - LLoyd sko
    - Land Rover
    - Fed-Ex
    - Smirnoff

    fredag den 7. januar 2011

    Koks i frugt butikken

    Englænderen, har altid kunnet noget med det der humor, BlackBerryen er frosset og den nyligt indkøbte Apple skal bootes.


    Sludder

    Hørt i go´mor´n P3, der var en, der udtalte sig om om forholdene i Afrika, og han bekendtgjorde at de havde en høj dødlighed.
    Altså en dødlighed på over 100% eller hva`?

    torsdag den 6. januar 2011

    Memorylane II, bekendelser fra en Hillbillie

    Af en eller anden grund kom jeg til at tænke på stedet, hvor jeg altid kom når jeg skulle på valsen. Stedet hedder Tante Olga, og findes stadig forenden af Storegade i Randers. Det var 2 steder at vælge i mellem hvis man ikke var datidens disko dasko, eller der var faktisk 3. Tante Olga, Café Hatten, og så Santana, og hvis jeg så endelig skulle ude og se på damer var det på Maren K.


    På Tante Olga var det altid live musik, en fantastisk stemning, og ikke mindst øl fra før verden gik af lave, nemmerlig Rød Tuborg.


    Nå men tilbage til musikken, når Snotlers spillede op til blues-rock, gammeldags syrerock og plovfure-country, så var vi trofast på plads. Det er desværre blevet opløst, har dog udgivet en cd under navnet Chapper og Co


    I centrum af Snotlers stod sangeren og guitaristen Chapper, langhåret, langskægget, smilende, på én gang bondsk og sofistikeret, strålende af energi, et smittende godt humør og ikke mindst en ikke stueren humor. 


    Jeg ved ikke helt hvor mange gange jeg har stået i forreste række og råbt de klassiske Chapper publikums råb. her var der ikke noget "sig Yeeah Yeeah", men i stedet blev der råbt Gåsegump og hønserøv op i mod den skæggede mand i inseminør jakken, og når festen var på sit højeste blev der ofte råbt Prins henrik er bøsse, jowdeet gik bare der ud af.


    Se lige her, og lyt godt efter denne herlige undersættelse.






    Den meget opmærksomme læser/seer vil sikkert have bemærket den kendte guitarrist Tommy Lui som også spiller med i Muddi og Salamidrengene.


    Jeg faldt også lige og denne her. Af en eller anden grund kunne vi alle de fornemme dancemoves til denne plovfure klassiker. 




    søndag den 2. januar 2011

    Makita ka`

    Jeg har før skrevet om min lille arbejdsomme Bosch GDR 10,8  som er lille stærk slagskruemaskine. Men når det komme til den almindelige 10,8 volter, så mener jeg ikke der er noget, som kan slå en Makita, den er meget let, kun 880 gram, og så har den 2 gear, priserne er ofte omkring  1.500,- men så får man også en alukasse med tilbehør og og og og ikke mindst Makitas slagskruetrækker. Set hos akku-pusheren






    Den samme indefor Bosch en GSR 10,8, har en lidt mere kluntet krop, der ved mange skruer trykker meget på svømmehuden mellem pege og tommel, men det kan også være min hånd, der har en bygnings fejl. Men ellers kan de meget det samme. Men jeg har netop set at de har lavet en ny version, den har jeg ikke haft lejlighed til at prøve. Men for værktøjssuckeren er der virkelig noget at hente her, for omtrent 2.500,- får man hele 5 stykker akku og en lygte. Set her hos akku-pusheren