mandag den 28. marts 2011

Må huske..

..ikke at lave for store hop på cyklen.
Sådan kom forhjulet til at se ud efter jeg skulle prøve et hop. Jeg endte med en tur henover styret. Jeg slap med nogle hudafskrabninger i håndfladerne.

Man skal holde sig fra det motion.

Den danske sprog 2..


Så er den gal igen. Denne gang fra Fyn.

Danish Agro, hmmm mon de handler meget med udlandet siden der er nødvendigt med et engelsk navn til virksomheden.


søndag den 20. marts 2011

Blog ethundrede

Hey indlægget med sparegrise var squ da nummer 100, det skal fejres med bloggens ejer som Manga og Android.


Den dAnsKe spRog

Dette er skilt er netop blevet stillet an hos den lokale traktor pusher. Men hvorfor skal det hedde agriculture  og ikke landbrug.


Jeg forestiller mig at det på den måde er billigere at købe skilte ind hvis der skal stå det samme på dem, meeen vi bor i det der Danmark.

Nu er det da ikke fordi at jeg ikke kan forstå engelsk, men det danske sprog det er squ ved at glide længere og længere ud. 

Men måske er det  bare englænderen, som "hævner" sig, for i vikingetiden bar det engelske sprog stort præg det Norrøne sprog, også kaldet oldnordisk. Så en hel del engelske ord stammer fra det Norrøne f.eks. egg og house. Så måske er der ikke noget at være bange for og det er bare en del af hele det globale samfunds udvikling. 

Så når alt kommer til alt er det bare et spørgmål om dialekter. Og jeg nyder hvergang høre noget på dialekt, det squ da skønt at vi, som det relative lille land vi er, kan have så mange dialekter,


torsdag den 17. marts 2011

hvor blev pengene af...


Poden som sparegris
Published with Blogger-droid v1.6.7

lørdag den 12. marts 2011

Mandemad nu med Dualzone...

...det har været stille alt for længe her på bloggen, men det der arbejde tager en del af min fritid.

Jeg har squ aldrig fattet hvad den store pointe i dualzone klima anlæg i biler er. Men på min vej fra den der hovedstad til hjemmet i Thy, tilbød jeg resten af familien agt jeg nok skulle stå for aftensmaden. (grillmad)

Det blev hentet her:












Det var her, jeg for første gang stiftede bekendtskab, med dette noget utraditionelle pølse smørelse. Kan du spotte det på billedet.

Det er måske lidt svært at se, men det er den lille tube med syltetøj. Det smager brilliant til en i svøb sammen med sennep. Mig bekendt serveres dette tilbehør kun på Mors og dele af Thy.

Nå men jeg bestilte og fik betalt. Men hvordan fragter med grillmad over større afstande når man ikke lige ejer en pizzaudbringerknallert, ej heller har en høkasse i bilen.


Fuld knald på varme apparatet og så i bunden af bilen med grillmaden, se det havde det squ været "najz" (undskyld Jesper) med dualzone, 28 grader til grillmad og 20 til chaufføren.

Nå men Klostertorvets pølsevogn, Nykøbing Mors kan klart anbefales. Der er bestemt ikke mangel på god betjening og tilbehøret kommer i stride strømme. Det er lige noget for mig.

tirsdag den 1. marts 2011

Nu stopper det...

En familie på 5 og 2 gaster er blevet kidnappet af pirater. Ikke om jeg nogensinde kommer til at forstå hvorfor de valgte at sejle i Adenbugten, med 3 børn når der kun for en uge siden er blevet dræbt 4 amerikanere. Deres lille eventyr koster nu masser af skattekroner, nu når udenrigsministeriet forhandler med piraterne. Og når piraterne så får deres milion dollars, giver det dem da blod på tanden til næste kidnapning. Du kan se HER hvor mange gange piraterne har været på spil, ville du sejle her som privat?

Nu er det heller ikke fordi jeg er ligeglad med deres skæbne, men hvad er der gået igennem deres hoveder da de vælger at sejle der.

Nu er alle mine handlinger jo heller ikke rationelle, men at sætte andres liv på spil der har jeg ikke været. Mine handlinger begrænser sig mest til at køre ud når al udkørsel frarådes, for lige at se om det er så galt.

Nummer 2 opstød er tandlæger:
Her i huset har vi fået 2 fine kunsterkort med følgende tekst "Idet du ikke har reageret på tidligere henvendelser gør vi opmærksom på at vi ikke vil kontakte dig yderligere. Såfremt du igen ønsker at blive behandle på klinikken, er du velkommen til at kontakte os igen" neh fandme nej, hvis i vil have flere kunder i butikken så må i da begynde at opføre jer som en service virksomhed, der skal skabe en forretning. Nej I skal være velkommen til at kontakte mig hvis i vil have flere af mine optjente midler.