tirsdag den 26. april 2011

ud på flisen..

Har her i påsken forsøgt at for dette hertil til at gå o-p op.

 Hvis i kan huske dem her? Nu ser det sådan ud i trædrivhuset. Bedende er afgrænset med eternit brædder (brug ikke ikke ivar / hardie plank, for de er ikke behandlet på begge sider) og den nye flisegang har taget form, sat ned i sand, sanket fra naboen, og derefter har jeg strøet stenmel udover.
 Meen det er som det ikke rigtig har den ønskede effekt, stenmelet vil ikke rigtig tørre op, jeg satser på det komme i løbet af sommeren.


søndag den 17. april 2011

Robert



Tak til boxer og Robert for den omgang. Der er der virklig ikke en bjælde at se. Der eneste jeg kan se, er at pengene er godt sparet, jeg kan sagtens nøjes med 7 "gratis" kanaler vi har nu.

Det eneste jeg ser frem til, er lige om lidt hvor der vises F1 på TV2 Sport, selvom jeg har fulgt på fonen, så vil jeg gerne lige se hvad der skete Vettel da han droppede nogle pladser ned. (håber jeg kan nå og få det med inden jeg skal køre taxa med teenager d. 2.) Har du mange kanaler?

torsdag den 14. april 2011

ønskeseddel...

Så er der et nyt punkt til ønskesedlen.

http://mippin.com/mip/pct.jsp?p=288749683_1272
Published with Blogger-droid v1.6.8

onsdag den 13. april 2011

Weekend...

...igen, og jeg har har ikke engang blogget om projekterne i den nys forgangne weekend. Men det blev til havearbejdet, og det bedste var at min STIHL 026 FB kom igang, der skulle kun 6 ryk i snoren til og den herlige hidsige totakts lyd bredte sig i kvarteret og det var kun for snitte et par nye svampe, i en endnu større udgave end tidligere.
FED

FEDERE


FEDEST

Resultatet

 Resultatet

tirsdag den 12. april 2011

At rejse II...

...nu ved jeg jo ikke hvor mange, som har gættet med i stuerne. Men det var kniven, der klarede security i Jylland og Kastrup.

tirsdag den 5. april 2011

At rejse...

...er at leve livet farligt, når jeg skal ud og flyve.

 I mit professionelle virke har jeg for tiden en del rejsen til hovedstadsområdet. Dette foregår med fly fra en lufthavn i det midt jyske, til hovedstaden og retur. Sidste gang gik det noget stærkt med at få pakket, (jeg fik ikke pakket) så jeg greb bare min arbejds taske og fes ud af døren.

 Jeg ankom til lufthavnen tids nok, fik tjekket ind og stillet mig i kø til sikkerheds kontrollen. Efter at kvinden foran havde fået gennemrodet sin toilet taske for væsker over 100 ml, der kunne sprænge os herfra og til gud ved hvorhen, blev det min tur, da jeg tog laptoppen ud, den skal jo gennemlyses alene, opdagede at jeg havde glemt lidt af mit daglige værktøj. Nå, men jeg afleverede det hele til gennemlysning, tog bæltet af, tømte lommerne for småpenge, af med jakken og så igennem metaldetektoren.

 En venlig security kaldte mig over til gennemlysningen, "uha det ser sort ud", sagde han (jeg troede han mente jeg skulle ind og spjælde den, og havde overtrådt samtlige love), men med sort mente han blot at det var meget metal at se på gennemlysningen.

 Kan du gætte hvilke der blev konfiskeret og lagt i garderobe i lufthavnen i Jylland, og hvilken klarede Hovedstaden. Alle emnerne var i tasken.

Nu håber jeg ikke jeg får nogen på nakken for det her, men hvis jeg har trådt på nogle tæer her, så hermed, "rundstyk, det var ikke med vanilje".




søndag den 3. april 2011

Hvad drikker Møller...

øller...ølller lød fra Ekkodalen den gang far var dreng og var på skoleudflugt til Bornholm. Her i husstanden bliver der drukket som på billedet:

I rangliste orden Cola, hvad enten det er Pepsi eller Coca-Cola bare det er light eller zero, på 3 måneder drikke husstanden omtrent 432 dåser, næst efter kommer Blandet saft fra Rynkeby altid købt på tilbud til 10 kroner. Derefter følger min favorit øl som også hentes syd for Kongeåen, og til sidst en seriøs god rødvin som jeg mener kan drikkes af alle og til alt, men det er squ lidt svært at få gang i alkohol drikkeriet, med skiftende arbejdstider og møde i Københavnstrup (Jeg tager lidt revanche på fadbamse fronten, sammen med kollegaerne når vi er i hovedstaden)

fredag den 1. april 2011

Værktøjet i orden...

...som jeg har før hat nævnt har jeg valgt aldrig at gå ned på udstyr, det gælder også når jeg kommer til den gamle disciplin, at kløve pind.
Bemærk det sorte, det er der hvor træet en gang er blevet beskåret og så er groet uden om, er det ikke fantastisk som naturen kan.

Denne kløveøkse er kanon at at bruge, den er med fiber/plast skaft, så det splintre ikke når jeg nu har lånt den ud til en der ikke lige ramme rigtig hver gang ;-) og derudover er den lidt at svinge.  Og fra ny er den så skarp at da jeg ramte min tommel tog den lidt negl og blomme med, uden at det rent faktisk kunne mærkes. . Nu kan jeg så mærke mine nerver sidder lidt yderligt. Øksen er en Fiskars Handy økse 1500, der ser sådan ud fra ny