lørdag den 28. maj 2011

Hverdagens lykke...

...kan være at finde noget som jeg havde glemt jeg havde.

På det der arbejdsmarkede er vi ved at flytte kontor og skulle i den forbindelse ha`alt med fra det gamle. Og der fandt jeg en af mine højt værdsatte ejendele, nemmerlig et låg jeg har fået af min bettebror for en rum tid siden.

Den er fra en gang han var i staterne for at besøge en kammerat, og han fik denne broderet til mig.

 Og den passede perfekt til mit ungkarle køretøj på det tidspunkt. Chevyen blev købt Norge, hjembragt til DK, betalt afgift, vejet ned, fået noget afgift tilbage, også har jeg kørt mil efter mil rundt omkring i Danmark, og betalt min del af afgifter til statskassen. Og faktisk er en Norsk mil det samme som 10 km, for ellers bliver afstandende nok for store, Norge er jo omtrent 2600 km på langs, så 260 mil det lyder af meget mindre.

Bilen er en Chevrolet Silverado C/K 2500, 6,5 liters Turbo Diesel, hold da maul hvor den var herlig at køre rundt i. Det var ikke mange damer i den, men skide være med det, for det skønt bare at cruise rundt og lede. Nu med sådan en Chevrolet skulle der lidt værksteds timer til for den kørte som det var tiltænkt. Den havde problemer med dieselpumpen, den blev for varm. Så den blev skiftet og monteret med køler. Ligeledes ville 4-hjulstrækket  ikke altid koble ind, det skyldes at mekanisme var lidt det samme som det til en køleblæser på en gammel kadet, nemlig en væske der bliver opvarmet og dermed udvider sig, og 4-hjulstrækket så går i indgreb, Den blev skiftet til en elektronisk spindel.
(PS det er snart fars dag)

mandag den 23. maj 2011

I formning der leger vi med...

...ler

Her i den forlængede weekend fik konebilen en kærlig omgang. Den blev først "clayet" Det foregik ved at jeg sprøjtede noget friktions nedsættende på bilen, og derefter blev der skrubbet med en lille klump ler. Leret fjernet alle urenheder uden, som andre slibemidler, at skade lakken. Leret fjerner simpelthen alle urenheder i lakken, den bliver glat som en ______, ja du bestemmer squ selv

Inden jeg gik igang så bilen således ud.

Konebilen fik også omgang af dette her, det fjerner de sidste genstridige tjærepletter, 
med minimalt brug af knofedt


Sådan ser leret ud, efter nogle få ture henover lakken, selvom
bilen lige er vasket.. 


Sådan ser det færdige resultat ud, derefter henstår bare en omgang med extra gloss protection, som også anvendes med minimalt brug af knofedt.








Så nu er bilens lak glat som bare, og vandet laver de kønneste perler, og kan nærmest ikke hænge fast bilen, lige præcis som os nørder vil have det.

Produkterne er alle fra Autoglym, disse produkter stiftede jeg bekendskab med da vi boede i England, og da det er de samme som HMQ bruger bilparken, så er jeg vel lidt royalist.

mandag den 9. maj 2011

onsdag den 4. maj 2011