mandag den 30. august 2010

Lidt alu gør alle mennesker glade......

Idag modtog jeg et motormount, for det originale fra HILTI trucken passer ikke på den nye gearkasse. Nu håber jeg sgu at det snart passer, men det må komme på en prøve i morgen aften.

House call

Nu har jeg haft min herlige HTC desire i nogen tid og bliver kun mere og mere glad for den. I dag har lige opdaget en nu function, hvis holder hjem knappen nede i omtrent 3 sec. åbenbare der sig den hellige gral indenfor multitasking på mobil talerør. Der fremkommer simpelthen en liste over de 8 sidst åbnede programmer. Nå du så vælger en åbner den rent faktisk programmet der hvor du forlod det.
På billedet ses også nogle af mine favorit programmer:
  -  Newsrob  -  Holder styr på de blogs du er tilmeldt som fast læser
  -  BloggerDroid  -  Så kan du udgive på din blog fra mobilen
  -  TouchDown  -  Så kan du synce mail med med Lotus Notes, imens vi venter på Lotus´s egen app.
 Derudover bruger jeg 
  -  Nummeruglen  -  Så kan du se hvem der ringer, selvom de ikke er i dine kontakter

torsdag den 26. august 2010

Den der smør godt..................

Så er fryseren på plads i det, ovenfra, vandtætte skur. En Vestfrost med plads 189 liter tilbud, så nu går den vilde tilbuds jagt. De første slagtilbud er allerede i fryseren 8 pakker smørbar Lurpak set og købt i Kiwi til 8 kroner.

tirsdag den 24. august 2010

Mand over bord

Argh God Damn. Der kommer krafthelvede vand ind i skuret, jeg mener at have lokaliseret det til at komme ind under den nye dør. Så nu skal der tætnes, eller noget, måske jeg bare skulle færdig gøre tagrende og rense den på huset.
Nu har det jo også regnet lidt de sidste 24 timer her i Thy

LED, hvem er en led karl??

Her er lige lidt om en af huset gadgets, en philips livingcolors, perfekt til skabe stemning med. Her er den vist i slyngel stuen.
Med fjernbetjeningen kan man selv bestemme farve, intensitet og styrke. Sjovt legetøj

mandag den 23. august 2010

"The Stig" afsløret som James Bond-stuntman - dr.dk/Nyheder/Kultur

Photo credit: socialpicks.com
"The Stig" afsløret som James Bond-stuntman - dr.dk/Nyheder/Kultur: "Den hemmelige og altid hjelmklædte racerkører"


Men hvem ved om det er et andet Mediestunt, der er jo pause lige nu.

tirsdag den 17. august 2010

En skrue løs

Så fik jeg tid til at begynde på gearkassen til Hilti trucken. Det nye alu gearhus passer perfect til de tidligere købte tandhjul. Lejerne fra det gamle plastik gearhus passer også i. Gearkassen passer ikke helt på rammen, men der skal blot bores 2 nye huller.
Men pokkers, der mangler skruer til at montere #outerdriver shafts# på gearhjulet, nå men så må jeg da lige have dosis ebay..........................................................Fundet 10 stk M2X6 til totalt 21 kroner fra det der Tyskland.







kan man regne med det?

12 timers regn i thy.
Published with Blogger-droid v1.5.3

onsdag den 11. august 2010

Køligt Mælkeprodukt

Så blev det endelig min tur til en opdatering af min HTC Desire Android telefon. Der er også gået 10 dage siden den blev udgivet. Froyo (FROzen YOghurt) Android 2.2 og samtidig er det en opdatering af HTC´s sense. En af de nye ting er at du kan bruge telefonen som WIFI Hotspot, det er en kende smart, hvis du altså har abonnement med fri data. Så kan du faktisk have WIFI til bil passagerenes laptops, det skal nok bringe lykke engang.


En anden ting er en Sense opdatering, der kan nu sendes SMS
uden at lukke tastatur ned, og ved lang tryk på hjem knappen vises der 8 kørende programmer i stedet for 6. Og der er kommet en lomme lygte med, så du kan bruge blitzen til lommelampe. Jeg vender tilbage med mere når jeg har prøvet det nye system nogle dage.

lørdag den 7. august 2010

Gud fader i skuret

Så er der malet dør, monteret tagende, og monteret beklædning på skuret,nu begynder det virkelig at tage form.


Men hold fast hvor er de skruer, sqd, som er beregnet til ivarplank møj træls at skrue i, jeg kan ikke finde en bits der passer rigtig godt. Så for ikke at bliver alt for hidsig på dem har jeg forboret hullerne, så går det som en leg, og de er noget nemmere når jeg nu sætter plankerne op alene. Min dejlige kone har taget sig af alt andet idag, så når man kun skal tænke på at skrue, og hvilken skruemaskine man skal bruge går der virkelig fremad.

På med vanten

Disse arbejdshandsker Tegera fra Ejendals, er en suveræn handsker, du har et godt greb i alt du holder ved, og du kan fange skruer i lommen. Dem jeg har brugt hedder 9120, og passer meget godt til byggeri.
Nummeret kraftigere hedder 9125, og klassen under hedder 9100.

torsdag den 5. august 2010

naturen


vil bare dele denne bambi. Den stod blot i vejkanten og ville over til sin makker. billedet er taget med min HTC desire (kom så med froyo).
Published with Blogger-droid v1.4.9