mandag den 5. juli 2010

Hilti Monster Truck

Her kommer lidt info til dem, som har været så heldig at få en HILTI monster truck. Efter hvad jeg erfaret passer den dele med en AX10 Scorpion
Jeg har nu udskiftet trækstængerne på min til disse grønne i alu/stål, de passer i længden, men hvor kugleleddet skal sidde på gearkassen, skal der bores op til 6mm, og det kræver sit værktøj, for krafthelvede hvor er noget hård stål. Delene er fundet på det er ebay, på indernettet.
Når akselen er på plads så husk at spænde alle pinol skruerne !!, for ellers vil de gå imod og ødelægge gearkassen. Jeg taler af bitter erfaring, så jeg netop bestil en ny gearkasse i stål, og en slipper clutch. Og hvad er en slipperclutch så? Jow deet er en form for glidekobling, som vil glide i stedet for at rykke gearkassen fra hinanden. Jeg vender tilbage når delene ankommer fra det store udland.

1 kommentar:

  1. Many Radio Controlled Products supplier claims that they provide best products with excellent features but their Products damage after a short time .Nitrotek Provides Radio controlled cars,Radio controlled boats,Radio controlled jets, Radio controlled airplane and Radio controlled helicopter.All these products comes in different categories.

    SvarSlet