mandag den 20. september 2010

Som vinden blæser...

Nu er vi så heldige at bo tæt ved hav. Eller heldig og heldig, ofte lyder det i vejrudsigten "dog køligere ved vestvendte kyster". Men når naturen vil spille med musklerne så er det kanon lige at køre en tur ud og kigge om det nu også blæser.


Ungdomskole eleven havde til weekenden hjembragt en polsk udvekslingstudine, med et fåmælt engelsk sprog. Vi spurgte om hun kunne li` windsurfing, de kunne hun. Så vi dragede en tur til ColdHawaii for at se lidt worldcup. Efter først at være blevet vist til det mest øde sted hvor der ikke var skyggen af surfere, men til gengæld masser af vind, vendte vi tilbage og fandt det hvor slaget skulle stå.


Hold da fast hvor er det imponerende at se dem flere meter i luften, jeg har vist nævnt det før, men jeg elsker nørderi, skide være med hvad de laver bare de dygtige til det. Og det var de. Og jeg var nok den i følget, som nød den stride vind mest, det er squ rart at se de kræfter, der findes i naturen, og at det kan give god under holdning og ikke bare katastrofer.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar