lørdag den 10. juli 2010

Strandvasker

Efter aftensmaden var der stemning for en tur til stranden. Svigerafdelingen blev kontaktet og stranden blev bestemt. Vi tog hundene med, den bette nye er ikke meget for at køre, den bliver seriøs køresyg efter nogle få hundrede meter, og efter nogle flere meter, røg kagen en tur i bunden af bilen. Nå men efter vi havde fået vores kaffe og den hjemmelavede jordbæris, som var smeltet til smoothie stadiet, ville vi lige gå en tur langs stranden. Og der fik vi idéen til gangen i det nye trædrivhus. Det skulle være strandvaskede mursten. Så vi samlede sammen mens vi gik den ene vej, så vi kunne samle dem på tilbage vejen.

Der blev jo flere og flere. Så måske opildnet af men fætters besøg tidligere i dag hvor jeg lige fik en prøvetur i hans Land Rover Discovery 3, mente jeg at vi bare kunne hente dem i bilen. Svigefar var ikke med på idèen, men efterhånden som vi fik samlet sten sammen, hentede han så bilen. Den sad så fast. Så gik den i stå. Så var der ikke mere strøm, så hentede vi min. Så sad min fast. Så skubbede vi svigerfars fremad, den var på vej over fjorden. Og efter en del tovtrækkeri og asen og masen af hele familien fin vi bjerget begge biler.

Så nu kan i glæde jer til nogle fine billeder af flisegangen i trædrivhuset. Med mindre vi ikke får samlet nok, eller en af bilerne bliver taget af tidevandet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar