lørdag den 28. maj 2011

Hverdagens lykke...

...kan være at finde noget som jeg havde glemt jeg havde.

På det der arbejdsmarkede er vi ved at flytte kontor og skulle i den forbindelse ha`alt med fra det gamle. Og der fandt jeg en af mine højt værdsatte ejendele, nemmerlig et låg jeg har fået af min bettebror for en rum tid siden.

Den er fra en gang han var i staterne for at besøge en kammerat, og han fik denne broderet til mig.

 Og den passede perfekt til mit ungkarle køretøj på det tidspunkt. Chevyen blev købt Norge, hjembragt til DK, betalt afgift, vejet ned, fået noget afgift tilbage, også har jeg kørt mil efter mil rundt omkring i Danmark, og betalt min del af afgifter til statskassen. Og faktisk er en Norsk mil det samme som 10 km, for ellers bliver afstandende nok for store, Norge er jo omtrent 2600 km på langs, så 260 mil det lyder af meget mindre.

Bilen er en Chevrolet Silverado C/K 2500, 6,5 liters Turbo Diesel, hold da maul hvor den var herlig at køre rundt i. Det var ikke mange damer i den, men skide være med det, for det skønt bare at cruise rundt og lede. Nu med sådan en Chevrolet skulle der lidt værksteds timer til for den kørte som det var tiltænkt. Den havde problemer med dieselpumpen, den blev for varm. Så den blev skiftet og monteret med køler. Ligeledes ville 4-hjulstrækket  ikke altid koble ind, det skyldes at mekanisme var lidt det samme som det til en køleblæser på en gammel kadet, nemlig en væske der bliver opvarmet og dermed udvider sig, og 4-hjulstrækket så går i indgreb, Den blev skiftet til en elektronisk spindel.
(PS det er snart fars dag)

5 kommentarer:

 1. Wau - Fed slæde... Ringer lige til vinter hvis vi er ved at sne inde! Er du iøvrigt interesseret i at blive inviteret til invielse af mit nye køkken? PS. Du må medbringe frue + det løse hvis du synes...

  SvarSlet
 2. Jow tak, men slæden er past sense.

  JowDeet ._.

  SvarSlet
 3. manden min sidder med store øjne og er liidt misundelig på øsen! ;)
  fik du den mon til farsdag?? :D

  SvarSlet
 4. @DFO, det lyder squ fint, hvis min livret og favorit drikke er på bordet, så skulle der være chance for at jeg/vi kan lokkes sydover.

  @Rikke tænketank, nej desværre, men jeg fik en rom, der er ligeså gammel som yngste mand.

  SvarSlet
 5. Det er det! Jeg stikker lige en dato ud en af dagene... regner med at lave noget kalas. Er dog i København denne uge...

  SvarSlet