søndag den 24. juli 2011

Vorherre Til hest

Nu må det altså stoppe.

Hvad pokker laver sådan flok aktivister / demontranter i Østerild Plantage. De forhindre en flok skovarbejdere i at udføre noget lovligt arbejde.
 "jamen vi vil vente på Østre landsret og EU"

Jeg vil næsten æde en af mine hatte på at hovedparten af disse aktivister stemte imod optagelse i EF og det store EU, men nu kan EU så godt lige bruges.

Endnu engang skal jeg så betale til at politiet får lidt mere at lave, (men hvad gør det, jeg betaler også hvergang FCK og Brøndby mødes)

De har selvfølgelig deres ret til at vise deres utilfredshed, man samtidig skal de også følge politiets anvisninger, ellers bliver de jo anholdt.

Jeg kan selvfølgelig godt se problemet for dem der bor direkte i området, men når det kommer til rydningen, så er det meste af det, som skal fældes plantage, altså nåletræer i snorlige række (men dog fredskov, men det kan fjernes hvis det tjener almenvældet), og ikke noget 200 år gammel selvsået bøgeskov.

Dette testcenter skal opføres og er politisk vedtaget, og selvfølgelig skal det placeres på land, det vil da blive alt for dyrt at skulle til havs for at prøve nye dele, såsom vinger.

Det kan da godt være at det ikke giver arbejdspladser til Thy i fremtiden, men i etablerings fasen, vil der helt sikkert blive brugt noget lokal arbejdskraft.

Så lad nu skovarbejderne komme til.

1 kommentar:

  1. så enig så enig... Jeg tillader mig lige at henvise til min kommentar i Nordjyske Stiftstidende i går, hvor jeg giver udtryk for det samme...
    http://www.dovregubben.dk/Tommelfingeren.html

    mvh

    Jesper

    SvarSlet