lørdag den 26. juni 2010

Så kom der glas iEfter at have skilt omtrent 25 vinduer ad, og delt termoruderne, var tiden inde til at skulle skære glas til. Efter et par forsøg, der ikke ville lykkedes, fik jeg fat i en der vidste hvad, der skulle til. I løbet af 2½ time havde vi skåret glas til hele den nye drivhus, plus en del reserve ruder til det gamle. Her er lige et par fif til glasskærer kunsten:
- Brug et plant underlag, der ikke giver efter.
- Smør glasskæren med petroleum.
- Skær ikke i samme rille, så bliver glasskæren sløv.
- Knæk over en lige kant.
- Du kan tydeligt hører når den skærer som den skalHer er et eksempel på ad-hoc projekteringen, den indlagte profil, er blevet monteret for at hindre at der komme til at stå blank vand på remmen.

Listerne, som holder glasset på plads er flækkede 16 X 100 mm forskalling, Jeg kunne ikke skaffe hvidt glasbånd i 5 mm og troede at den sorte ville ødelægge "det hvide", men faktisk pynter det med noget til at bryde. Klister mærket "forbudt for fodboldstøvler" sidder på en rude fra hallen, og skal bliver der. I baggrunden ses et mine længst varende projekter, en gammel støbejerns bænk. jeg har haft delene i omtrent 8 år førend de er blevet malet og samlet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar