lørdag den 12. marts 2011

Mandemad nu med Dualzone...

...det har været stille alt for længe her på bloggen, men det der arbejde tager en del af min fritid.

Jeg har squ aldrig fattet hvad den store pointe i dualzone klima anlæg i biler er. Men på min vej fra den der hovedstad til hjemmet i Thy, tilbød jeg resten af familien agt jeg nok skulle stå for aftensmaden. (grillmad)

Det blev hentet her:
Det var her, jeg for første gang stiftede bekendtskab, med dette noget utraditionelle pølse smørelse. Kan du spotte det på billedet.

Det er måske lidt svært at se, men det er den lille tube med syltetøj. Det smager brilliant til en i svøb sammen med sennep. Mig bekendt serveres dette tilbehør kun på Mors og dele af Thy.

Nå men jeg bestilte og fik betalt. Men hvordan fragter med grillmad over større afstande når man ikke lige ejer en pizzaudbringerknallert, ej heller har en høkasse i bilen.


Fuld knald på varme apparatet og så i bunden af bilen med grillmaden, se det havde det squ været "najz" (undskyld Jesper) med dualzone, 28 grader til grillmad og 20 til chaufføren.

Nå men Klostertorvets pølsevogn, Nykøbing Mors kan klart anbefales. Der er bestemt ikke mangel på god betjening og tilbehøret kommer i stride strømme. Det er lige noget for mig.

3 kommentarer:

 1. Syltetøj og sennep :-( Ja, min mand ville sikkert elske det, men jeg vil ikke smage!!!!

  Velbekomme

  SvarSlet
 2. Du er tilgivet, men jeg synes stadig, at det lyder træææls, når teenagertøser siger najz...:)

  Jesper

  SvarSlet
 3. @sysler
  Der var faktisk min kone, som gjorde mig opmærksom på morsingbo tilbehøret.

  @Jesper
  Tak,

  SvarSlet