søndag den 12. december 2010

Dear SantaLuftkastellet der blev sprængt. (dvd, da jeg endnu ikke er på blueray og ejer heller ikke fladskærm. Gider ikke læse bøgerne)


Raadvad Damasteel sensei santuko
Indgangs trin til foldede knive, foldet 33 gange på hver side af et centerstål. (laver ikke specielt meget mad, men er en sucker for gadgets, og hold kæft hvor er den skarp, har allerede kokkekniven)


Mads Nørgaard sweater

Leatherman charger tti
Jeg har altid været til Gerber mand, men nu skal jeg love for at Leatherman er kommet efter det. De bedste ved de nye tools er kniven er på "ydersiden" og dermed nem at åbne. Men jeg tror modellen til danske markede er modificeret så der skal bruge 2 hænder til at åbne med, og bladet kan ikke låses. Meen den er nu også billigere i Polen.

Revo Ikon (musik skal der til)
Mick Øgendahl, Propaganda (den danske Lee Evans, gør dig selv den tjeneste og youtube ham, altså Lee)


Abonnement på bilmagasinet (den kan ikke købes i løssalg her baglandet)

Bilen over dem alle, LR4


Ingen af billederne er mine, så sig til hvis jeg ikke må ha dem her på siden, så skal jeg fluks fjerne dem.

3 kommentarer:

 1. Gode ønsker håber du får det hele...

  SvarSlet
 2. Håber at du fik dine ønsker opfyldt. Med hensyn til filmen kan det anbefales alligevel at læse bøgerne - der er 100 gange bedre end filmene.

  SvarSlet
 3. @Heidi
  Det blev ikke til det hele. Trøjen kan åbenbart ikke opdrives i hele DK. Så det eneste fra jeg fik var kniven. Men ungerne havde squ været dygtige, for første gang havde de helt selv, for deres egne penge, købt gaver til os. Det blev en brødkurv og pava krus. Det mente vores brødkurv var i en elendig forfatning, så kredit til dem.
  Glade dejlige jul.

  SvarSlet