torsdag den 23. december 2010

På sengekanten

Hvem havde set den komme, et madindlæg

I mangel af en høkasse, lykkedes det mig at lave risengrød i sengen. Det står endda beskrevet på pakken fra producenten at det kan lade sig gøre. Så det skulle da prøves. For det er sgu da tidsspilde at stå og røre i grøden i 1½ time, for derefter alligevel at brænde den på.

Så dette er vejen frem, slowcooking, for alt mad med lang tilberedning / simre mad er da gourmet mad eller...

Så efter en lille morfar på 1½ time i sengen skulle der blot saltes også var maden klar.

Glade dejlige jul, nu skal vi ha fugl



2 kommentarer:

  1. Det siges, at madlavning i en god gammel høkasse, er en af de trends, der er på vej.

    Godt nytår.

    SvarSlet
  2. @Claus, Jeg troede faktisk kun det risengrød jeg kunne lave i en høkasse, derudover troede jeg at den kun var til holde tinge varme.

    Godt Nytår til dig også.

    SvarSlet