lørdag den 25. december 2010

Juletræet med sin pynt...

...venter nu blot på at blive smidt ud. Det varer ikke længe før alle nålene begynder at drysse og nilfisken ikke kan følge med.
Derfor skulle jeg måske overveje at bruge disse indendørs. Det er nogle træer jeg har skåret til juleudsmykning hos den lokale kabelpusher. Til formålet har jeg anvendt min altid trofaste Stihl 026FB.Her et i lidt  mindre.

Saven er som ovenfor skrevet en Stihl 026FB. Den har været en tro følgesvend i 10 år. Den starter altid efter max 10 træk i snoren, selv nu her hvor vi haft en del frost startede den efter 9 træk i snoren. Motoren er 50 ccm og 2,6 HK, og FB står for FarmBoss. Den har altid kørt på Aspen 2T benzin. Udstødnings gasserne lugter på nærmeste godt, også kan saven overvintre med benzinen i systemet. I min ungdoms vår hjalp jeg ofte en kompis med at tynde ud i gran skov, og indtil vi skiftede til Aspen, havde vi ondt i hovedet og en gang imellem også maven, da vi brugte almindelig hjemmeblandet benzin. Efter vi slog over i Aspen 2T var der ikke flere problemer.

2 kommentarer:

  1. Hvor er de fede! De er hermed copy/pasted til næste år. Tak!

    SvarSlet
  2. @AB, Ingen årsag. Jeg vil glæde mig til se billederne af dig og motorsav.

    SvarSlet