lørdag den 13. november 2010

Trip, Trap

Så gik der tid med det. Nu er trappen på plads, så nu nærmer sig den endelig afslutning på projekt ombygning af et stk. rønne, alt sammen foranlediget af håbet om en lav månedlig ydelse.

Nedbrydning af den gamle trappe:


Så kunne samling af den nye begynde, den havde overnattet indendørs på traileren ude ved en gammel nabo. Der er den gamle også står.

Startede med at samle bagvangen med trinnene.

Så skriver de i brugsforvirringen, at hvis der er god plads så kan man samle trappen færdig på gulvet. Men nu er god plads nok lige det vi har mindst af i gangen. Så den blev forsøgt rejst op, og det var da en rigtig god idé, for den er virkelig tung. Min lille viv, gav et nap med at få den på plads. Den ender altid hun siger stop stop eller av, og jeg kan så ikke lade være med grine lidt af det, men på plads kom den, med lidt mekanisk hjælp med noget fra karatens hjemland, nemlig en donkraft fra en Toyota, og et koben.
Svævetrappe

Så skulle mægleren og den anden vange monteres, så nu ligner faktisk nogen man tør gå på.


Men top mægleren ville squ ikke rigtig på, men lidt kiler og et koben kom den også på, og derefter balustre, og trip trap, 

Fra 1. sal


Trappen blev fæstnet til væggen med Hilti HUS 6X140, genialt skrue uden plugs i beton og tegl. De blev fæstnet den lille arbejdsomme Slagskruetrækker Bosch GDR 10,8 V. Den skruede den i uden problemer

                          
Nu genstår blot noget maler finish af vægge og lofter, og så noget gulvbelægning

1 kommentar:

  1. Wow, tillykke med nyopførslen! Det ser drøngodt ud, og fede billeder undervejs. Jeg glæder mig over at den gamle trappe se forholdsvis simpel ud at samle igen. Den vil jeg gerne overtage?

    Flot flot
    Thomas

    SvarSlet