lørdag den 4. december 2010

Natur og Teknik

Jeg syntes at det er absolut fantastisk at bo i et land hvor der er forskel på årstiderne. Her er et par stemnings billede taget med min tro følgesvend, HTC Desire. Jeg er vild med sne.



Historien til billederne er at, jeg var dumdristig nok til at køre ned af stien til søen, som så forholdsvis ryddet ud. Men kørevejen var med høj midterrabat, så da jeg kom et stykke ned af vejen sank bilen i. Det er måske ret typisk for mig, altså at gøre noget uden at overveje alle konsekvenser, for så at løse problemerne når de er opstået. Men det lykkedes mig endnu engang at grave bilen fri og få den bakket op på landevejen. Men hvordan dælen slår man det der forpulet antispin-ESP fra på sådan en Zafira. Jeg har rent faktisk læst i brugsforvirringen, men kan squette finde det.

3 kommentarer:

  1. Også på dette punkt ligner vi åbenbart hinanden. Jeg har i nat brugt halvanden time på at vente på Falck, fordi jeg lige ville skyde genvej over dæmningen på vej til Aalborg - uagtet at jeg kører Opel Astra og ikke Landcruiser, som jeg havde på Grønland. Jeg satte mig uhjælpelig fast i en snedrive 500 meter fra hjemmet.
    Sådan går det, når man venter med at tage problemerne, til de opstår!

    Hilsen Jesper

    SvarSlet
  2. Thi hi så kan I lære det..

    Ha en dejlig 4. søndag i advent

    SvarSlet
  3. @madam vandløb

    Jeg er bange for at jeg ikke har lært noget, har siddet fast siden.

    Glade dejlige jul

    SvarSlet