lørdag den 5. februar 2011

Mandemad 2

Næste pølsevogn i grillbar i rækken er Hagebro Grill, (du skal lige dreje kortet lidt) der findes på Viborgvej 96, 7800 Skive. På samme adresse findes Danmarks vel nok største sortiment og ting og sager på en tankstation.

Priserne er i lidt den høje ende, ihvertfald i forhold til den tidligere besøgte grillbar / cafeteria.Men jeg kan absolut anbefale deres tæt på half`n`half pølsemix (du kan roligt nøjes med den lille), der er uovertruffen mange pølser i den. Og er selvfølgelig serveret med alt det tilbehør, der hører til på sådan et moderne pølsevogn måltid, ristet-, rå løg, agurk, karryketchup, ketchup og remoulade
.

Pølsemixen er vel grillbarens svar på det franske køkkens bouillabaisse. Eller måske knap så prangende bagerens trøffelkugler og studenterbrød.

En klar fordel ved pølsevognen, er at ved alle dem jeg har besøgt (og det er en del) koster det GRATIS at få mere dyppelse, og ikke som McD hvor det rask væk koster 10 kroner at dyppe sine pomfritter.1 kommentar:

  1. Præcist! Sad forleden og snakkede med CPB om det der princip med at man betaler for et brev med ketchup og et med mayo... jeg synes det er småligt!

    SvarSlet