fredag den 11. februar 2011

Sægs igen...

Efter mit sidste indlæg om cx kan jeg se at jeg får en del henvisninger fra diverse "dating" sider, hvor der tilydes kontakt til diverse lagengymnastik. Så nu prøver jeg uden s-ordet.

Men det var disse 6 jeg modtog for at fixe en ´puter.Der var ikke indernet på, eller det vil sige Internet Explorer virkede ok, men det var ok med Firefox. Det har jeg set nogle gange før. Det sker ofte hvis der findes et virusprogram med indbygget firewall, og dette så bliver opdateret. Så er det at nogle af dem starter igen med standard indstillinger, og det kan betyde at der findes 2 Firewall på maskinen, og det går jo ikke, så det var ikke andet at gøre end at slå den en fra, og derefter virkede alt igen. I dette tilfælde var det en program opdatering til Bullguard, det lavede ravage.

Her i husstanden bruger vi gratis virusprogrammerne Microsoft Security Essentials og Avast. Det er de samme to jeg installere på de computere, der kommer igennem her på matriklen for en omgang service. (selvfølgelig kun èn type på hver)
De to programmer kræver ikke meget fra brugeren, det eneste "problem" med Avast er at den skal registreres og at det så kun gælder i et år, derefter skal registreringen fornyes, men det er stadig gratis. den kræver blot en email og et land for at registrere.

2 kommentarer:

  1. Du må sgu ikke skrive cx når det ikke handler om hydrauliske kælke fra fransoserland... Man bliver SÅ skuffet !!

    K1

    Var egentlig på "jagt" efter nåét drivhouse

    SvarSlet
  2. Sorry, held og lykke i den videre jagt, tænk jeg vidste ikke der stadig var cx´er, som var fit for fight.

    SvarSlet