søndag den 3. oktober 2010

Air borne

W og jeg var en tur i svømmeren i går, alt imens min kære Viv var ude og tjene til livets ophold. De havde været så letsindige at lave fribilletter i avisen, som Teenager 2 deler ud, og der er som regel en del aviser til overs. Så vi har fribilleter til omtrent 20 gange svømmeren, dog skal de udnyttes inden 17. oktober.

Nå men efter en gang plaske plaske, og et par hundrede tusinde ture i vandrutsjebanen, fik jeg da lokket W med op igen.

Jeg føler mig squ altid som enefar når man er alene i svømmeren, eller på mcD, ja eller andre steder hvor familier tager på tur. Man får jo ligefrem anerkendene blikke fra andre, som er alene afsted. Der er nærmest som når 2 busser møder hinanden og chaufførene hilser på hinanden, eller når 2 motorcyklister mødes med et anerkendene "nå-du-kunne-heller-ikke-få-råd-til-4-hjul" hilsen, eller "nå-du-bliver-også-gennemblødt-når-det-regner". De kan jo da ikke kende hinanden alle sammen?

Nu er det jo ikke sådan at vi selv lever kerne familie, det er sq også en noget rodet affære.

Nå men tilbage til svømmeren, vi fik tøj på igen. Ude i forhallen står der en del spille maskiner, vi kastede os over airhockeyen, W syntes der var mega sjovt, især at han vandt over sin far.

Men vel hjemme mente W at vi skulle prøve selv, han havde set noget på Ramasjang.
Så vi byggede vores egen, og den var noget mere børnevenlig, som på den-kapper-ikke-finger-af måde.


Materialer: 1 stk CD/DVD, Noget Elefantsnot, Tape, Ballon, halsen fra en plastflaske, en nål og 2 plastkrus.
Fremgangsmåde: Sæt tape over centerhullet i DVD´en, prik nogle huller med nålen, form elefantsnottet til en pølse og læg det rundt om hullet, tryk halsen fra plastflasken fast i elefantsnottet, pust ballonen op, sæt ballonen fast på plasthalsen, og SKYYYYYYYD.
1 kommentar: