lørdag den 29. januar 2011

Mandedrik

I en tid hvor rækken af færdig mixede teenage soft pops står fra gulv til loft hos købmanden, vil jeg gerne slå et slag for det originale. Men først tilbage til softpops, listen er efterhånden lang, det starte vel med en enkel pærecider fra Sverige, henover færdig mixet rom&cola for at ende med cider med hvilken som helst smag. Til det voksne kvinde publikum er det Asti, der slår igennem, og hos mænneren er det alle mulige mærkelige special øl. (ja ja jeg drikke squ da også asti og special øl)

Men jeg vil gerne slå et slag for den rene vare, denne rom er lige til at drikke ren, uden whisky´ns snobberi om is eller ingen is, eller om et stænk vand får alle smags nuancerne frem og uden cognac´ns franske krukkeri om hvilken temperatur den skal have når den drikkes. (jeg ynder da også at drikke begge dele, whiskyen skal være singlemalt fra skotland (gerne highland park) uden is med et stænk vand, og cognac nydes da også gerne snobbet mens den svinges rundt i glasset og varmes i hænderne)

Men denne rum er lige til at drikke ren, men jeg skal da lige prøve den her drink fra Jesper

Rom modnes meget hurtigere end whisky og cognac grundet det tropiske i Caribien, og englenes andel er også noget større op i mod 10% i mod 2%. (englenes andel er den del der forsvinder ved fordampning)

3 kommentarer: